Frequently Asked Questions

Intrebari frecvente


Intrebare : De ce sa apelez la serviciile Mouse Tour?
Raspuns : Pentru ca la noi vei fi intampinat de seriozitate, entuziasm, experienta in domeniu, servicii de calitate, toate oferite de catre un personal profesionist, dinamic.
Pentru ca in permanenta depunem toate eforturile pentru a-ti face tie cele mai bune oferte de transport persoane pe trasee interne si internationale.


Intrebare : Cum imi sunt protejate datele personale?
Raspuns : Adresa de e-mail, numele, numarul de telefon, fax, orasul, tara - nu vor fi facute cunoscute publice. Toate aceste informatii sunt mentionate in politica de confidentialitate si nu vor fi folosite decat pentru confirmarea rezervarilor.

Intrebare : Ce este un voucher ?
Raspuns : Voucher-ul este documentul de calatorie care atesta faptul ca turistul are o rezervare facuta la o unitate de cazare. In voucher se inscrie numele turistului, numele unitatii de cazare, perioada cazarii, precum si alte servicii rezervate (masa, transferuri, etc.).


Intrebare : Ce asigurari trebuiesc incheiate de turist la plecarea in strainatate ?
Raspuns : Turistul trebuie sa detina o asigurare medicala incheiata pe intreaga perioada a sejurului. In cazul turistilor ce calatoresc cu masina proprie este necesara incheierea unei asigurari de tip carte verde pentru autoturism


Intrebare : Ce se intampla daca la granita unei tari politia de frontiera nu imi permite accesul in acea tara?
Raspuns : Aceasta situatie apare foarte rar si poate fi generata ori de faptul ca aveti o interdictie pentru o anumita tara ori datorita unei confuzii de nume. In cazul in care cunoasteti ca nu exista nici un motiv pentru a fi retinut la frontiera solicitati sa luati legatura cu Consulatul Romaniei din tara respectiva iar in ultima instanta cu Ministerul Afacerilor Externe din Romania. Trecand peste aceste proceduri trebuie cunoscut ca politia de frontiera sau vama unei tari poate decide sa nu va acorde accesul in acea tara. In aceste conditii agentia de turism de la care ati rezervat serviciile turistice este in totalitate exonerata de orice raspundere si nu va rambursa costul excursiei.